UN ALTFEL DE GIVEAWAY...



Probabil stiti deja...sau nu...cei care iubesc genul asta de muzica stiu cu siguranta,ca sambata 4 noiembrie 2011 va avea loc un MARE show Sander Van Doorn,la Arenele Romane din Bucuresti:).
Este un artist cunoscut si apreciat,ce produce muzica buna si cat de cat comerciala si personal,sunt de parere ca nu trebuie ratat! Prin urmare,am o surpriza pentru voi:D...Ofer drept Giveaway o invitatie pentru 2 persoane la spectacolul lui:).
Ce trebuie sa faceti? Simplu de ca obicei...
1- sa ma urmariti prin GFC
2-Sa postati pe blog anunt cu link la acest giveaway (cine nu are blog,poate face acelasi lucru pe Facebook)
3- Sa va documentati si sa aflati un nume de vedeta care a colaborat cu Sander Van Doorn
4-Sa lasati un comentariu cu numele,link-ul,adresa de e-mail si numele cantaretului/canteretei care a colaborat cu el:).Atat!

Nu ma voi supara daca numele vedetei se va repeta,pana la urma nu sunt f multi,dar as aprecia daca as vedea ca va doriti cu adevarat aceste invitatii,vreau sa le ofer cuiva care isi doreste cu adevarat sa mearga:).
Giveaway-ul incepe astazi 25.10.2011 si se termina sambata dimineata,29.10.2011,orele 10:00-11:00,participantii ar fi de preferabil sa fie din Bucuresti,sau de pe langa... insa nu ma deranjeaza daca cineva vrea sa vina special pentru acest spectacol in capitala:).
Sper sa va placa darul meu si sa va doriti sa ma insotiti la acest eveniment si sa ne distram impreuna:). Sunt sigura ca va fi foarte frumos.Succes,va pup!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter