Scoala de Beauty Blogging by Lóreal Paris


Dupa mult timp de gandire si razgandire in sfasit m-am hotarat sa ma inscriu si eu la Campania Scoala de Beauty Blogging:).Am realizat ca este o oportunitate pe care eu,ca beauty blogger nu o pot rata! Imi doresc tare mult sa le intalnesc pe cele 3 membre ale juriului: Dana Sota (a carei fana sunt), Cristina Bazavan si Liliana Olescu si bineinteles nu am cum sa-l uit pe Make-up Artistul L'oreal Alexandru Abagiu care va sustine un training. 

Suna tentant nu? Bineinteles,este o ocazie unica sa intalnesti oameni de valoare,cu o vasta cariera in zona de beauty si ale caror sfaturi sunt de nepretuit!
Pentru a putea participa la aceasta campanie trebuie sa indepliniti 2 reguli de baza: 1. sa aveti un blog cu minimum 5 luni vechime; 2. acest blog sa contina peste 50% informatii si postari despre ingrijire si make-up.
Daca indepliniti aceste 2 criterii restul este foarte simplu: intrati pe pagina de Facebook L'oreal Romania, accesati aplicatia, completati si gata:). Va puteti inscrie pana la data de 31 mai inclusiv.
Pe toata perioada lunii iunie blogurile vor fi urmarite cu mare atentie,ca mai apoi sa se extraga 5 finaliste care vor participa pe parcursul a 2 zile la cursurile scolii de beauty ce vor avea loc la sediul L'oreal.

Curand se fac 2 ani de cand am pornit acest blog,fara sa ma gandesc vreo clipa ca va deveni o pasiune atat de mare si ca-mi va aduce vreodata satisfactii sau oportunitati. Habar n-aveam eu cum ma va acapara si cat suflet voi pune in fiecare postare! Iubesc cremele, fardurile, ojele si stiti foarte bine asta...dar cel mai mult iubesc sa impartasesc cu voi experientele si descoperirile in ceea ce priveste aceste produse. Si de ce nu,chiar trairile personale:).
Sper sa fiti alaturi de mine in continuare si sa ma sustineti in demersul meu,caci imi doresc tare mult sa ma numar printre finaliste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter