Wishlist de toamna!

Va povesteam aici cum in miez de vara eu m-am intors acasa cu bratele pline de haine de toamna-iarna. Pai cum era sa ratez asemenea oferte? 
Vara a trecut iar in magazine si-au facut aparitia colectiile de sezon (din pacate nu la reducere...inca:P) si eu fierb de nerabdare sa dau iama in ele! In limita bugetului evident....mama lui de buget:(. Si cum oferta e mare, dorinta si mai MARE, ramane de vazut cum o sa-mi impart salariul...care e cam anorexic saracul:)). Sa purcedem la treaba si sa va prezint cam ce mi-as dori eu sa port in noul sezon:

Imi place pielea,imi place sitlul punk-rock, imi place ca e usor de asortat (practic cu orice) si nu numai ca te  ajuta sa iesi din incurcatura atunci cand nu stii ce sa porti, dar te scoate si din anonimat:). Deja detin un trench, o fusta si o pereche de pantaloni scurti...toate din piele. Pentru noul sezon mi-am produs sa-mi cumpar si o pereche de pantaloni ca cei din poza (poate chiar pe cei din poza).Nu va sperianti,le port separat in diverse combinatii...nu-s chiar atat de dusa incat sa ma imbrac ca Batman:)).



Probabil sunt ultima persoana care n-are o camasa de blugi. Mi-e rusine!! Dar n-am gasit una care sa-mi stea asa cum vreau eu....poate sezonul asta am mai mult noroc!


Am vazut rochia in magazin si mi-a placut mult. Nu e wow, insa sunt sigura ca va atrage privirile. Sper sa se regaseasca in sifonierul meu cat de curand:D


Mda, pe asta o doresc si mai mult:)). E una dintre cele mai versatile piese,usor de purtat,comoda, se potriveste oricariu anotimp, oricarei siluete si e/va fi mereu in trend:).


Orange-ul este una dintre culorile vedeta inca de acum 2 sezoane si continua sa se tina tare:). Jur ca visez la geanta asta de mai bine de o luna si astia de la Oasap nu binevoiesc sa-mi dea si mie creditul ala odata pentru a ma bucura si eu, ca orice fata (obsedata) de o noua geanta:)).
Nu stiu cat de bine se vede poza, insa accesati link-ul si-l puteti admira:D. Pai daca vreau o geanta de "toata ziua" oranj,oare cum credeti ca va arata cea de seara?? Exact ca cea din poza de jos:).
 
Cum sa nu-ti doresti asa ceva? Ce daca e toamna? Le pot purta inca si oricum, n-ar fi prima oara cand imi cumpar lucruri pe care le port abia anul urmator:P. Le-am si porbat insa nu aveam suficienti bani la mine:(. Astept ziua de salariu pentru a alerga spre ele:D


Comode si foarte usor de asortat,mai am o pereche in genul asta...dar nesatula din mine isi spune cuvantul:))


Am 3 perechi de cizme,dar niciuna culoarea asta. Imi plac tare,tare mult!


Cam acesta este wishlist-ul meu (incomplet,caci eu vreau multe dar n-am vrut sa va plictisesc),unele dintre articole le veti regasi cu siguranta intr-unul dintre haul-urile viitoare. Sunt curioasa sa vad cate dintre ele voi bifa in acest sezon:)). De-as avea un pom cu bani...

12 comentarii:

  1. Geanta aia ma obsedeaza si pe mine, dar sunt preaaa mica eu sa-mi dea Oasapu atata credit :)) Cred ca o s-o caut pe ebay. Iar botinele alea m-au terminat, voiam ceva de la Stradivarius... dar acum am dubii. Sa ti le iei pe toate iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistita ca nici mie nu-mi dau atata creditul...dar adunat (cu creditul de la Giveaway-ul cu mostrul) cam pe acolo ar fi. Sper sa-l primesc candva, in viata asta:)). Si la Stradivarius am vazut incaltari frumoase,nici eu nu m-am decis asupra unora anume...ca stii cum e,te duci la cumparaturi pornita pe ceva si ajungi acasa cu altceva:)).Dar in mare,cam astea-s lucrurile pe care le vreau NEAPARAT! Saru'mana:-*

      Ștergere
  2. Rochia Zara imi place si cred ca ti s-ar potrivi foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur:). Nu-i asa ca-i draguta? Si eu ma gandesc ca mi-ar sta bine,inca n-am probat-o, dar o voi face:P

      Ștergere
  3. Hey, cizmele chiar arata super bine. Atat de bine ca nu m-as incumeta sa le port toamna, mai ales ca sunt asa deschise la culoare :)) Si rochia de la Zara arata intr-un mare fel. Spor la cumparaturi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac mult,bineinteles ca m-as uita la prognoza meteo inainte de a le incalta:)). Ms,te pup!

      Ștergere
  4. Ce superba e camasa jeans H and M! Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa si mie imi place mult...de cand caut una care sa-mi vina bine:(. Sper toamna asta sa am noroc!!

      Ștergere
  5. vai, camasa aiai e divina, o vreau si eu! <3 si sa stii ca nici nu am amasi de blugi, nu le-m gasit necesare pana acum, dar asta imi place rau! :X
    oare gasim si la H&M Afi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohh daaa...am vazut o gramada la Afi, la toate barnd-urile aproape insa nu am avut timp sa probez:(

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter