Jewelry Bar - insula bijuteriilor

Orice fashonista veritabila stie ca o tinuta nu este completa fara bijuteriile potrivite. De cele mai multe ori ele fac diferenta dintre un look banal si unul waww! Degeaba ai cele mai trendy haine daca nu stii sa le accesorizezi cu acel "ceva" unic, care sa te scoata din anonimat. 

Se poarta in continuare accesoriile statement: colierele mari si stralucitoare care dau clasa unui pulover calduros, bratarile masive adunate mai multe laolalta, care-s un must pentru orice iubitoare de moda, bentitele ornate cu fel de fel de pietricele si nu numai.
Stiti deja ca-mi place sa va tin la curent cu tot ce e nou, asa ca astazi va aduc la cunostinta despre aparitia unei noi insule in Mall-ul Afi Cotroceni.

Jewelery Bar este o insula concept situata la parterul Afi Palace Cotroceni (intre Meli Melo si DM) care-si doreste sa vina in intampinarea tuturor dorintelor fashion ale unei femei.
Insula Bijuteriilor (asa imi place sa o numesc) este o locatie destinata accesoriilor dar si cadourilor. Acolo puteti gasi de la coliere, bratari, genti si papioane, pana la aranjamente de sarbatori si buchete handmade.
Bineinteles, cuvantul unicat este esential!
Si partea ce mai frumoasa este ca se pot executa bijuterii personalizate dupa propria noastra fantezie! Asta da veste buna!!
Nu adaug nimic mai mult, las pozele sa vorbeasca de la sine! Sunt sigura ca la urmatoarea vizita in Afi veti arunca un ochi si la Jewelery Bar.

bijurerii fashion

colier unicat

bentite unicat

accesorii statement

colier unicat

accesorii masive

papion colorat

accesorii aurii

8 comentarii:

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter