O pereche de pantaloni, mai multe posibilitati

Am facut un astfel de articol in urma cu ceva timp si imi amintesc ca v-a placut mult. A venit timpul sa scriu al 2-lea articol din seria produselor must have. Atunci v-am prezentat camasa din denim, v-am povestit cat de buna e la casa omului si cat de multe tinute am alcatuit pornind de la ea. Daca nu ati vazut articolul, il puteti citi acum aici.

Astazi va prezint pantalonii negri rupti.
Sunt in trend de ceva timp si cu siguranta vor mai ramane o vreme in piesaj. Asta datorita aerului rock pe care-l emana, iar rock-ul, stim cu totii, nu se va demoda niciodata!
Pantalonii astia m-au scos de multe ori din incurcatura. I-am purtat atat ziua cat si seara, si la aproape orice eveniment. I-am purtat in parc, la film, in club...chiar peste tot!
Se potrivesc mai multor stiluri si varste (bineinteles daca rupturile nu-s exagerate:P). Iti dau un aer nonsalant dar chic.

Si partea cea mai buna: nu trebuie sa cheltuiti o avere pe ei! Poti fi fashion cu bani putini!
Ai mei sunt Bershka ca brand, dar luati de la MiniPrix, cred ca in urma cu vreo 3 ani. Am dat pe ei 30-40 lei (pe acolo). Materialul este un denim subtire, modelul skinny cu fermoar in partea de jos. Erau pantaloni normali, nu taiati, nu cu franjuri, simpli de tot.
Prima modificare a fost sa ii scurtez pana la glezna. Asta pentru ca eu am picioarele scurte si greu imi gasesc o pereche de pantaloni care sa mi se potriveasca pe lungime. Am taiat partea cu fermoare si cu o forfecuta ascutita am scos usor, usor fire din tesatura, astfel am creat mici franjuri.
Apoi mi-a venit ideea geniala: ce-ar fi sa-i tai!?! Zis si facut! I-am pus pe mine si am marcat locurile unde voiam taieturile cu niste bolduri.
I-am dat jos si am executat taieturile in linie dreapta: 3 pe un picior si 1 pe celalalt. Nu aratau excelent, asa ca am reluat procedeul cu forfecuta si am franjurat putin.
Rezultatul il puteti vedea mai jos in diferite combinatii si tinute.
Am primit foarte multe complimente pentru ei si nimeni nu ma crede cand spun ca i-am "modelat" chiar eu:)).









Sper sa va placa ideea mea!
Va incurajez sa purtati pantaloni rupti si va provoc sa vi-i faceti singure!

21 de comentarii:

  1. Super tare ideea! Sa-i porti cu placere!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce fain arata! Intr-adevar e o idee usor de pus in practica si de efect!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu ador pantalonii astia ai tai, a doua poza cu sandale super.pupp

    RăspundețiȘtergere
  4. Super tare...eu nu ma pricep la chestii din astea si am renuntat dupa cateva incercari :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumosi...eu mi-am facut o pereche de blugi asa prin liceu...mama-mama, ce i-am mai purtat

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place cum i-ai asortat si asa ti-ai creat diferite tinute pentru diferite ocazii. Frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte draguti blugii, e buna ideea ta :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu sunt innebunita dupa genul acesta de blugi, chiar recent mi-am cumparat inca 2 perechi, diferite culori. Sunt sigura ca vor ramane in tendinte mult timp de acum inainte, stilul rock-chic nu se va demoda niciodata. Imi place foarte mult cum i-ai asortat cu tocuri .

    http://thecottoncandymix.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Îmi plac blugii cu tăieturi/ rupturi și am o pereche preferată. În avara asta vreau să-mi fac una mai specială, însă trebuie să găsesc printr-un outlet o pereche în culoarea dorită.
    Ținuta a doua te prinde de minune! Îmi plac botinele leopard print și pantofii albaștri cu botul ascuțit !Te astept si pe blogul meu :)


    Cătălina
    www.ebonyvintage.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, spor la "modelat". Sunt sigura ca vor iesi criminali!
      Multumesc! Te pup!

      Ștergere
  10. Wow, chiar ca poti sa ii asortezi la orice! Iti admir gusturile la incaltaminte, e pe placul meu! Cel putin in poza a 2-a...superba pereche! si poza nr 4, cei albastri...I want them! Si eu imi tai pantaloni, blugi mostly ca imi place sa le dau un stil aparte, de jeansi rupti, punk style asa!

    Pup! :*

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter