Va dau intalnire la Readmymind Tea&Fashion 3


Va astept joi, 27 martie, ora 19:30, la Ceainaria Serendipity (Str Dumbrava Rosie nr 12, Gradina Icoanei) unde are loc a 3-a editie a "Readmymind tea&fashion".  Evenimentul nu este nici targ, nici prezentare de moda, este locul unde poti cunoaste indeaproape lucrarile unor designeri romani alesi pe spranceana.
Expozantii acestei editii sunt:

Alina Morar
Castigatoarea Premiului Avanpremier - cel mai promitator tanar talent, in cadrul Galei Avanpremier 13 si Premiul Perwoll pentru Tineri Designeri.
Colectia "Spirit Solidar" este o poveste despre starea societatii contemporane dominata de elemente sufocante in care protestul e o forma de exprimare din ce in ce mai percutanta. Colectia este compusa din haine purtabile cu elemente conceptuale. 


Carla Szabo
In 2014 a inceput sa faca bijuterii, devenind in urmatorii ani unul dintre cei mai importanti creatori din tara. Carla este un designer surprinzator, piesele ei schimba cu gratie registrul si trec fara efort de la design conceptual la piese inteligente sau amuzante.


Florian Toma
Dupa mai multi ani traiti la Torino, in 2007, Florian decide sa se intoarca in Romania si astfel isi incepe activitatea de designer de accesorii. 
Se face remarcat cu ajutorul colectiei "Mosaic" , iar in 2013 lanseaza modelul Origami Clutch care-i aduce un succes rasunator. Florian defineste un stil propriu caraterizat de constructii geometrice imprumutate din arta origami.

In cadrul evenimentului se va lansa noua gama The One by Oriflame, vom putea savura delicioasa inghetata La Strada si aromatul ceai marca Serendipity si ne vom distra la panoul foto cu obiecte haioase oferite de Zoom Decor.
Dee's Boudoir sustine Readmymind tea&fashion in calitate de partener media. 

Sponsori- Oriflame, La Strada, Serendipity, Zoom Decor.

Fara taxa de intrare, fara dress code, doar buna dispozitie!

2 comentarii:

  1. WAW....MINUNAT...INTERESANT.....MAI FACUT TARE, TARE CURIOASA ! INCERC SA TREC SI EU PE ACOLO ! MULTUMIM DEE`S BOUDOIR !

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter