Gwen Stefani by OPI- povestea din spatele colectiei

Stiti cu totii ca OPI a lansat o noua colectie exploziva de lacuri de unghii in colaborarea cu bine cunoascuta artista Gwen Stefani. Sunt sigura ca stiti deja si ca aceasta colectie contine 7 nuante unice cu diferite finish-uri (satinat, stralucitor, mat si chiar acel mult dorit efect de oglinda).
Ceea ce sunt sigura ca nu stiti, este cum a inceput totul si de ce OPI a ales-o tocmai Gwen Stefani! Asadar, urmeaza sa va prezint nu doar colectia ci si povestea din spatele ei!


Totul a inceput in 2013 la The Metropolitan Museum of Art din New York, unde a avut loc expozitia "Punk: Chaos & Couture". Printre numerosii vizitatori ai acestei expozitii s-a numarat si Suzi Weiss Fischmann (OPI Co-Founder & Executive VP) care a fost atat de impresionata si de inspirata de aceasta expozitie, incat a decis sa creeze o colectie de nuante care sa celebreze rolul muzicii ca influenta majora in fashion.
Moda stradala DIY (do it yourself) purtata de fanii acordurilor moderne, este o permanenenta sursa de inspiratie pentru majoritatea designerilor. 
Pe de cealalta parte, Gwen Stefani este un icon atat in fashion cat si in industria muzicala. Ani de-a randul ea a inspirat prin tinutele originale (este si designer), devenind astfel un trendsetter international.
Prin urmare, nu-i de mirare ca OPI si-a indreptat privirea catre Gwen si impreuna au lansat aceasta paleta de culori inspirata din viata, muzica si caracterul cantaretei.


"Este vorba de mult mai mult - de la rosul traditional la nuante dramatice de roz inchis; un nou finish ce imbraca un negru semi-mat si un auriu subtil texturat: un crom incantator si un glitter pe care il poti caracteriza la teatral si briliant. Aceasta colectie prezinta cea mai noua tehnologie: pigmenti speciali si o textura ultramoderna. Este raspunsul la mega prezenta intrebare: "Ce mai este nou?". Colaborarea cu Gwen a fost si extrem de distractiva si suntem incantati sa va prezentam aceasta colectie incitanta." 

Asadar, ati aflat de unde a venit ideea, de ce tocmai Gwen Stefani si ati facut cunostinta cu noua colectie. 
Care-i nuanta voastra preferata? 

4 comentarii:

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter