Love by Design- intalnire cu Giulia Nahmany

Saptamana trecuta am avut placerea sa o intalnesc pe frumoasa Giulia Nahmany si sa aflu in premiera absoluta detalii despre noul ei proiect, filmul Love by Design. Intalnirea a avut loc la Starbucks Promenada, unde am savurat o cafea buna, intr-un cadru prietenos si relaxant. Trebuie sa recunosc faptul ca am ajuns acolo cu cateva idei preconcepute bine infipte in cap. Eram ferm convinsa ca Giulia este doar o alta vedeta care a reusit sa filmeze o pelicula asa, sa ajunga si ea actrita. De asemenea, ma asteptam la multe aere de star si multa lauda nefondata.

film-love-by-design

Acum, privind in urma, trebuie sa recunosc ca am gresit! Giulia este o tipa extrem de calda si sociabila, efervescenta chiar prin energia care o emana. M-a surprins de asemenea cu frumusetea ei, cu povestea ei si cu ambitia de care a dat dovada in realizarea acestui proiect. Este o femeie care stie sa lupte pentru ceea ce vrea si nu accepta cu usurinta refuzuri. Crede cu tarie ca nimic nu este imposibil si este in stare sa mearga pana in panzele albe pentru a-si indeplini visurile. O femeie puternica in adevaratul sens al cuvantului, care m-a cucerit cu felul sau de a fi si a gandi.

Love by Design este productie romano-americana, filmata aproape in intregime in Romania. Intregul proiect i se datoreaza Giuliei, ea fiind cea care a reusit sa convinga o echipa americana sa filmeze o pelicula in care Romania este in prim-plan. L-a convins pe regizorul Michael Damian sa ia parte la proiect si cu asta a inceput totul. Faptul ca in distributie se regasesc nume sonore precum: Jane Seymour, David Lipper si David Oakes, nu ma mira deloc, avand in vedere ca productia va fi distribuita la nivel international.

interviu-love-by-design

Love by Design este o comedie romantica, despre o tanara pe nume Danielle Luca (Giulia Nahmany) care se vede nevoita sa-si schimbe viata dupa ce primeste postul de Fashion Editor in cadrul unei reviste newyorkeze de succes. Giulia ne-a dezvaluit ca filmul a fost bine primit de criticii internationali si chiar a fost comparat cu rasunatoarele "Bridget Jones" si "The devil wears Prada". 
Ne-a povestit si despre momentele amuzante de la filmari, cum ar fi ca a trebuit sa invete sa mulga o capra si sa vorbeasca la telefon in acelasi timp. Recunosc, am ras copios!

Am aflat cu aceasta ocazie ce inseamna sa filmezi o pelicula si cata munca implica acest lucru. Da, stiam ca nu-i usor, dar nu ma asteptam sa fie vorba de 14 ore de munca zilnic, timp de o luna si jumatate. Pe toata perioada filmarilor Giulia a fost intr-un fel de cantonament, in care s-a trezit zilnic cu noaptea in cap si a muncit pe branci. A stat departe de copiii sai, lucru deloc usor, insa atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, faci orice e nevoie pentru a-l face bine. 
S-a implicat activ la realizarea filmului si a participat la conturarea personajului sau Danielle, despre care ne-a dezvaluit ca reprezinta o parte din ea insasi.

interviu-cu-vedeta

Dupa doar 2 ore petrecute in prezenta Giuliei, nu doar ca mi-a trezit curiozitatea in ceea ce priveste filmul, ci mi-a starnit admiratia profunda pentru ea, omul Giulia Nahmany. Love by Design este proiectul sau de suflet (primul si cu siguranta nu ultimul) cu ajutorul caruia incearca sa promoveze Romania si s-o aduca pe lista de interese a producatorilor de film straini. 
Love by Design este distribuit de Forum Film Romania si are premiera pe 31 octombrie!


2 comentarii:

  1. Ce dragut ca ai putut sta de vorba cu ea! :)
    Am auzit de film inca din timpul filmarilor, cand a venit Jane Seymour in Romania. Sunt tare curioasa sa vad cum e, pare interesant :)
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt curioasa cum este, trailerul este foarte interesant ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter