Noile colectii CND: Garden Muse si Flora&Fauna

Cele doua colectii ultra feminine sunt inspirate de natura care ne surpinde continuu: luxurianta, vulcanica, plina de farmec, ucigatoare, care iti taie rasuflarea! De aceea, cele 2 colectii se potrivesc tuturor tipologiilor feminine: sofisticate, provocatoare, visatoare dar si cele cu inclinatii spre meditatie si puritate!
tendinte-unghii-2015


GARDEN MUSE : SOFISTICATA, PROVOCATOARE, VISATOARE.

Te duce cu gandul la gradina amintirilor, plina de culoare. O ispita din trecut cu accente in prezent. Culori indraznete ce inspira pasiune intensa. O colectie de 6 nuante ce capteaza cu delicatete frumusetea si, in acelasi timp, puterea unei femei. Colectia contine si 5 aditivi in editie limitata si 8 look-uri au fost create special ca inspiratie pentru femeia Garden Muse.


FLORA & FAUNA: MEDITATIE, PURITATE, SERENITATE.

Inspirata din simplitatea si nobletea naturii pure, inca neatinsa. Un moment de meditatie, in briza dimineatii, cand totul este in tacere si natura respira cu tine. Pasteluri, nuante de nude, motive simple, texturi mate. Poti alege dintr-o colectie de 4 nuante, 5 aditivi in editie limitata si 8 look-uri create special pentru momentele de simplitate si eleganta.
Asocierea CND si Nissa nu este una intamplatoare! Atat colectiile de lacuri cat si colectia REFRESH by NISSA PRIMAVARA -VARA 2015, sunt colectii care inspira: feminitate, romanta, grafic, modern, contemporan, clasic- chic, detalii, incredere.


cnd-topline-pret

Un comentariu:

  1. Buna Dee!
    Unde o putem gasi pe Cristina Rosca, cea care te-a tuns recent? Mi-a placut mult tunsoarea, am cautat-o pe google dar nu am reusit sa aflu la ce salon este.

    Mersi!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter