Secretul unui somn odihnitor!

pastile-odihna-calmare

Aboca, nr. 1 pe piata suplimentelor alimentare din Italia, nu este o companie oarecare, ci este un proiect de viata. Viziunea Aboca este sanatatea omului in echilibru cu cea a naturii si de aceea, produsele sunt obtinute din materie prima de calitate provenita din culturi ecologice. Natura, inovatie, optimism si cercetarea calitatii sunt atributele care definesc Aboca.

Linia Sedivitax nu face exceptie si impartaseste aceleasi valori.Prin eficacitatea demonstrata de studii clinice, Sedivitax amelioreaza considerabil simptomele cauzate de stres si favorizeaza un somn linistit si odihnitor. Datorita ingredientelor naturale precum Floarea-pasiunii, Valeriana, Mac californian si Roinita, produsele dau o actiune dubla atat asupra calitatii somnului nocturn, cat si asupra starii de spirit din timpul zilei. Aceasta actiune dubla este esentiala pentru starea echilibrata de liniste necesara somnului fiziologic.

Multi factori legati de activitatile cotidiene influenteaza crearea unor conditii de stres, iar in perioada de vara tulburarile de somn sunt si mai frecvente.Disconfortul termic sau schimbarea mediului si a rutinei zilnice in vacante sunt cauze des intalnite ale insomniilor. Comportamentele din timpul zilei pot fi foarte importante pentru a favoriza un somn cu adevarat de refacere. Un mod de a imbunatati calitatea somnului consta in efectuarea unui set de exercitii fizice (yoga, gimnastica de relaxare)inainte de culcare,impreuna cu administrarea produsului Sedivitax.


Gama Sedivitax este disponibila in farmacii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter