COLECŢIA STEFANEL TOAMNĂ/IARNĂ 2016-17

Garderoba casual-chic Stefanel este îmbogăţită în sezonul Toamna-Iarnă 2016-17 de ţinute cu accent boem, cu influențe și modele din est. Călătoriile reprezintă noua inspiraţie pentru aprecierea frumuseţii.

 Laitmotivul colecţiei este dat de dantela cu detalii, broderii încrustate şi micro geometrii. Tricotajul, elementul cheie al colecţiilor STEFANEL, este îmbogăţit cu măiestria jacquard-ului cu modele florale, în nuanţe calde de vişiniu şi culori arămii. Tricotajele din fire delicate completează colecţia, păstrând formele şi volumele uşoare.
Un concept diferit al denimului este creat pentru noile siluete, la fel şi mătasea, întâlnită mai ales la cămăşi şi la pantalonii stil pijama.
MUST HAVE: rochia lungă gipsy din mohair, cu broderie cu flori încrustate, paltonul moale şi călduros din tricot, înfrumuseţat cu detalii din jacquard, vesta supradimensionată din tricot, deschisă sau strânsă în talie.

Paleta de culori este la fel de boemă şi se potriveşte nuanţelor de sezon: întâlnim culori în tonuri pământii precum vişiniu, arămiu, verde military şi bronz, opus nuanţelor delicate de crem, maro camel şi albastru deschis.

Mai jos gasiti imagini cu tinutele mele preferate:

tendinte-2016-2017

trenduri-toamna

trenduri-2017

stefanel-toamna

colectia-iarna-2016

culori-iarna-2016

ce-purtam-iarna-2016

tendinte-toamna-2016

rochii-iarna-2016

tendinte-fashion-2017

ce-purtam-iarna-2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter